Novinky v říjnu 2023
Poslední aktualizace 09. 11. 2023

Novinky v říjnu 2023

Říjen se u nás nesl ve znamení číštění.  Za ty roky, co Natajno.cz běží, se často stávalo, že některé inzeráty již nejsou zcela aktuální. Pocítit jste to mohli na neaktuálních cenách či popiscích, ale i třeba zalistováním inzerátu na podnik, který vlastně již neexistuje. Někteří z vás si na tento nedostatek i v e-mailech či skrze hodnocení webu stěžovali a my se rozhodli jednat.

Platnost inzerátu

Možná jste si všimli, že během října zmizelo z nabídky cca 100 inzerátů, nebyla to chyba. V boji proti neaktuálním inzerátům jsme zvolili těžký kalibr a zavedli jsme tzv. Platnost inzerátu, kdy každý inzerát je platný pouze 6 měsíců od poslední úpravy. Tato doba se automaticky prodlužuje v každou provedenou úpravou v rámci inzerátu. Neuděláte-li žádnou úpravu inzerátu a jeho platnost se přiblíží ke konci, přijde vám ještě 14 dní před koncem platnosti varovný e-mail, kde můžete platnost ještě manuálně prodloužit. Teprve až po reálné expiraci inzerát smažeme. 

Platnost inzerátu tedy zajišťuje, že naše nabídka bude vždy aktuální.

Změna hodnocení

Hodnocení inzerátu je jednou z velmi kontroverzních částí našeho webu. Hlavní problém se týkal falešných hodnocení, kdy majitelé azylů přidávali svým inzerátům falešná pozitivní hodnocení či dokonce negativní hodnocení ke konkurenčním inzerátům. Aktivně jsme tato hodnocení blokovali a mazali, ale stále to nebylo ono.

Nově může hodnocení provést jen návštěvník s platnou poptávkou, po které přijde na e-mail zákazníka výzva k hodnocení návštěvy. Stále to není 100% účinné filtrační pravidlo, ale v kombinaci s dalšími nasazenými postupy by se měla důvěryhodnost hodnocení rapidně zvýšit. Hodnocení, které bylo vytvořeno dle nových pravidel si nese zelený štítek "Ověřené", všechny dřívější recenze jsou "Neověřené".

Rádi bychom varovali majitele inzerátu před přidáváním falešných hodnocení, dle obchodních podmínek můžeme a budeme takové porušení zásad řešit smazáním inzerátu.

Nová mapa

Určitě víte, že mapa azylů nebyla dlouho zcela optimální, především šlo o zobrazení a ovládání mapy na mobilním telefonu. To už je minulost. Nová mapa od společnosti Seznam zajištuje, že se vše zobrazuje velmi svižně, přesně a také s plnou podporou ovládání skrze mobilní telefon.

E-maily u poptávek

Velmi často se stává, že u poptávky zadáte chybnou/neexistující e-mailovou adresu, což má za následek nemožnost kontaktovat vás v rámci potvrzení/odmítnutí poptávky. Prosím kontrolujte si po sobě platnost e-mailových adres. Jediné možné řešení jak tomuto problému předcházet je umožnit poptávat pouze registrovaným uživatelům, což je zbytečné házení klacků pod nohy většině návštěvníkům našeho webu.

Řekněte svůj názor

Chybí vám na Natajno.cz nějaká funkce? Něco nefunguje zcela správně? Máte nápad na zlepšení? Pište na lepsi@natajno.cz a můžeme to probrat.

Provozovatel

profect s.r.o.

: 3256308

DIČ: CZ03256308

Adresa Sokolovská 2393, Pardubice

hotely@natajno.cz (neslouží k objednávce ubytování)

Spolehlivé servery

All Rights Reserved.